Webbdesign

Webbdesign som ger ett professionellt intryck

En hemsida är ofta det första en kund möter. Därför är det otroligt viktigt att ha en hemsida som har en webbdesign som speglar företaget. Proffsig webbdesign ger ett trovärdigt intryck och ska i slutändan ge fler affärer. Molgan Media bygger hemsidor i WordPress som är världens största CMS (Content Management System), vilket gör det enkelt för er att uppdatera hemsidan själva. Hemsidorna är alltid responsiva, vilket gör att webbdesignen är anpassad för alla enheter, allt från dator till mobiltelefon.

Webbdesign Kungälv Göteborg

Webbdesign

En hemsidas webbdesign berättar mycket om företaget. En snygg och användarvänlig webbdesign ger ett bra och trovärdigt intryck. Vid kontakt erbjuds alltid ett kostnadsfritt designförslag.

Webbutveckling

Webbutveckling med bra kod gillas av både sökmotorer och besökare genom att sidan laddas snabbare. Webbutveckling kan även hjälpa er med lösningar på tekniska problem.

Wordpress

Wordpress är världens största CMS-verktyg och används på 30% av alla hemsidor på internet. WordPress är användarvänligt och går att anpassa för i stort sett alla olika behov.

Responsiv hemsida

Responsiv hemsida, ofta även kallad mobilanpassad hemsida är standard idag. Vid utveckling av ny hemsida bygger Molgan Media alltid för alla typer av enheter. Er hemsida ska funka lika bra i mobil, tablet och på dator.

UX design

UX, förkortning av user experience (användarupplevelse) är otroligt viktigt på en hemsida. Genom tester och analys kan man göra så att besökarna hittar lättare och får en bättre upplevelse när de besöker er hemsida.

Uppdateringar

Ibland räcker inte tiden till för att uppdatera och underhålla hemsidan själv. Molgan Media erbjuder supportavtal för WordPress och tekniska uppdateringar av er hemsida. Ta kontakt för att diskutera hur just ni behöver hjälp.

Dags för ny hemsida?

Är du intresserad av ny hemsida? Fyll i formuläret eller maila för mer information.

info@molgan.se