Supportavtal WordPress

WordPress är världens största CMS-verktyg och används på 35% av alla hemsidor på internet. Vi erbjuder supportavtal för WordPress för att din hemsida ska vara säker och välfungerande. Dessutom bjuder vi på 1 timme gratis text och bilduppdateringar varje månad.

Genom att hålla sin hemsida i WordPress uppdaterad blir sidan både snabbare och säkrare. Att ha senaste versionen av WordPress, teman och plugins gör det svårare för hackare att ta sig in.

Supportavtal WordPress

Supportavtal WordPress

    Fokusera på företagets verksamhet. Få hjälp med hemsidan. Ett supportavtal för WordPress blir som en trygg och bra försäkring för din hemsida. Dessutom har du alltid support nära till hands.

  • Löpande uppdatering av WordPress

  • Uppdatering av plugins

  • Backup av hemsidan

  • Support över e-mail och telefon

  • 1 timmes text och bilduppdateringar

500 kr / månad

Pris exkl. moms

Intresseanmälan

För både nya och gamla kunder

Supportavtalet gäller för både nya och gamla kunder. Din hemsida kan alltså vara byggd av någon annan, eller av dig själv. Du har möjlighet att teckna avtalet så länge hemsidan är byggd i WordPress. Vill du ha en ny hemsida kan vi självklart hjälpa till med det också. Men då till ett fast pris.

Hjälp med WordPress

Löpande underhåll av WordPress

För att undvika att hemsidan ligger nere eller inte fungerar som den borde ska man uppdatera WordPress, tema och plugins regelbundet.

Med vårt supportavtal kontrollerar vi uppdateringar dagligen och ser till att er hemsida fungerar som den ska.

Är det något problem med ert webbhotell har vi erfarenhet från dom flesta leverantörerna i Sverige. Skulle det vara några problem med ert webbhotell tar vi kontakt och löser eventuella fel.

Hjälp med WordPress när du behöver det

En hemsida behöver ofta uppdateras med innehåll. Men det är inte alltid tiden räcker till. I avtalet för WordPress ingår 1 timme uppdatering av hemsidan (text och bild). Genom att maila över texter och bilder lägger vi in materialet och presenterar det på ett snyggt sätt. På så sätt håller ni er hemsida levande till ett bra pris.

Personlig WordPress support

Väljer ni att uppdatera det mesta själv, men inte riktigt vet hur man gör finns även support med i avtalet. Vår WordPress hjälp på svenska finns tillgänglig på telefon vardagar 9.00 – 16.00 och via e-post alla dagar, året runt.

Frågor och svar

Avtalsvillkor

Supportavtalet för WordPress gäller endast hemsidor byggda i WordPress. Avtalen består av löpande uppdatering av WordPress och plugins på 1 hemsida. Detta för ökad säkerhet och funktionalitet. Utöver uppdatering av WordPress och plugins ingår 1 timme innehållsuppdateringar per månad. Uppdateringarna avser texter och bilder. Ny funktionalitet och design faktureras separat. Ej utnyttjade uppdateringar överförs inte till nästkommande månad. Utfört arbete som överskrider avtalets innehållsuppdateringar per månad debiteras enligt normal timtaxa (800 kr/h).

Supportavtalet har 3 månaders bindningstid och 1 månads uppsägningstid. Avtalet faktureras kvartalsvis.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1star1star
Aggregate Rating
5 based on 1 votes
Brand Name
Molgan Media AB
Product Name
Supportavtal Wordpress
Price
SEK 500
Product Availability
Available in Stock

Intresserad av supportavtal?

Är du intresserad av att få hjälp med WordPress och att få hemsidan uppdaterad. Fyll då i formuläret eller maila för att teckna ett supportavtal.

info@molgan.se