SEO

Sökoptimering som ger resultat

Syns man inte, finns man inte. Idag söker de flesta på Google när man vill ta reda på något eller letar efter en specifik tjänst eller produkt. Det görs hela 55 miljoner sökningar på Google varje dag, bara i Sverige! Därför är det väldigt viktigt att företagets hemsida hamnar högt upp i sökresultatet på relevanta sökord och sökfraser. Molgan Media hjälper ert företag att nå bättre positioner genom sökoptimering.

Vi börjar alltid med en sökanalys och fortsätter sedan med själva sökoptimeringen av er hemsida. Läs mer om sökanalys och sökoptimering här nedanför.

Sökoptimering Kungälv Göteborg

Sökanalys

En sökanalys är det första steget för att nå bättre positioner på Google. Tillsammans går vi igenom potentiella sökord och sökfraser som sedan ligger till grund för sökoptimeringen av er hemsida.

Sökoptimering

Sökoptimering av er sajt med utvalda sökord. Molgan Media optimerar texter, bilder och tekniska krav för att er hemsida ska hamna så högt upp som möjligt på relevanta sökord på Google.

Länkstrategi

För att nå riktigt bra positioner på Google på konkurrensutsatta sökord behövs länkar från andra hemsidor. Det funkar som ett betyg på hur populär er hemsida är. Molgan Media hjälper er med att få relevanta länkar.

Vill ert företag nå bättre positioner på Google?

Molgan Media hjälper er att nå bättre positioner på Google genom sökoptimering av er hemsida. Hör av er för att prata mer om hur ni kan jobba bättre med sökoptimering.

info@molgan.se