Om Molgan Media

Allt inom digital marknadsföring

Molgan Media jobbar med webbdesign, webbutveckling och digital marknadsföring åt små och medelstora företag. Fördelen med att anlita Molgan Media är att ert företag har allt inom digitalt samlat på ett ställe. Ni slipper att ha en separat webbyrå, SEO-byrå eller digital annonsbyrå. Allt inom digitalt finns samlat hos en leverantör.

Molgan Media drivs som egen byrå, men utför även jobb som webbkonsult åt andra reklam- och webbyråer.

Förutom uppdrag åt andra företag och som webbkonsult driver Molgan Media även flertalet egna sajter, bland annat Autonytt, Tekniknytt, Boktopplistan, Abonnemangkoll, Hitta Försäkring och Hitta EL.

Webbkonsult - Frilansande webbdesigner Göteborg

Lång erfarenhet av webb

Bakom Molgan Media står jag, Robert Åberg. Jag har byggt hemsidor sedan år 2000. Det började som en hobby och fortsatte med att jag utbildade mig inom området på högskolan i Trollhättan. Efter det har jag jobbat som frontend, webbdesigner och projektledare på digitalt produktionsbolag, webbyrå och inhousebyrå.

Nu driver jag Molgan Media AB för att hjälpa företag att lyckas med sina digital satsningar. Allt från webbsidor till SEO, Native content och digital annonsering.

Kontakt

Söker du efter en frilansande webbdesigner eller webbkonsult runt Göteborg? Är det dags för ny hemsida eller sökmotoroptimering av befintlig hemsida. Ta gärna kontakt för mer information och offert.

info@molgan.se