Digital annonsering

Digital annonsering gör att ni syns på rätt ställen

Molgan Media jobbar med digital annonsering via Google ads (tidigare Google Adwords), Facebook, Instagram, Native content och Affiliate marketing. Behöver ert företag mer synlighet i digitala medier kan Molgan Media hjälpa till med analys, rådgivning och implementering av era digitala annonser.

Läs mer om de olika kanalerna här nedan och ta gärna kontakt så diskuterar vi vad som passar er bäst.

Digital annonsering

Google Ads

Få hjälp med textannonser på Google. Nå potentiella kunder vid rätt tillfälle när de söker efter tjänster/produkter som ni erbjuder. Ett mycket effektivt sätt att annonsera på.

Facebook

Fördelen med Facebook-annonering är att man når specifika målgrupper och intressen. Molgan Media hjälper till med uppsättning av kampanjer och bildmaterial för kampanjer.

Instagram

En bild säger mer än tusen ord brukar man säga. På Instagram kan Molgan Media hjälpa till att annonsera med rätt typ av material, antingen i flödet eller direkt i Instagram Stories.

Native

Nå ut med ert budskap via informativa eller inspirerande artiklar på rätt ställe. Med Native content når ni kunder på ett nytt sätt som även når användare som använder annonsblockerare.

Banners

Behöver ni hjälp med banners? kanske till er lokaltidning eller för Googles display-nätverk. Molgan Media erbjuder både uppsättning av banner-kampanjer och utformning av grafiskt material för banners.

Affiliate

Genom Affiliate Marketing betalar man endast när annonseringen leder till ett köp/lead. Ett väldigt kostnadseffektivt sätt att annonsera på. Molgan Media är ansluten till de största Affiliate-nätverken i Sverige.